Ігор Гузь зустрівся зі студентами-політологами Києво-Могилянської академії (ФОТО)

09.11.2017 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь зустрівся із членами Асоціації студентів-політологів Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Під час спілкування у середу, 8-го листопада, обговорили кар’єрні перспективи політологів в Україні, а також низку проблем в нинішніх політичних реаліях, – інформує прес-служба народного обранця.

Як випускник спеціальності «політологія» парламентар дав кілька порад майбутнім фахівцям.

«Важливо не тільки те, як ти вчишся, але й визначатися зі своїм життєвим напрямком. Хтось займається «чистою» політикою, багато хто працює у громадському секторі, а хтось – аналітикою та журналістикою. На перших курсах треба визначатися, куди ви йдете та чого ви прагнете, і не боятися», – радить народний депутат.

Також на запитання студентів він розповів про умови, в яких доводиться працювати політикам, й чинники успіху в цій сфері.

«На жаль, «вижити» в політиці та перемогти, будучи ідеалістом, в сучасній Україні поки неможливо, хоча до цього треба прагнути. Але потрібно завжди намагатися зберігати свої принципи. Адже можна просто «стояти збоку», бути «білим і пухнастим», але ні на що не впливати. І писати правильні речі у Фейсбуці… Потрібно пробувати реально змінювати ситуацію та вирішувати проблеми», – вважає Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*