Правоохоронці перевірять, чи був дерибан грошей під час «оновлення» стадіону у Нововолинську

03.09.2020 / Відео, Новини

Правоохоронні органи повинні перевірити можливі зловживання мера Нововолинська Віктора Сапожнікова під час так званого «оновлення» міського стадіону.

Про це повідомив народний депутат України Ігор Гузь під час прямого включення на своїй офіційній сторінці у фейсбуці, – передає Нововолинський інформаційний портал.

Нардеп пояснив, що направить звернення до Генпрокуратури та всіх інших структур, які повинні відслідковувати витрачання держкоштів, з вимогою перевірити, куди пішов 21 мільйон гривень.

Нагадаємо, 30 серпня до 70-річчя Нововолинська міський голова Віктор Сапожніков «помпезно» відкрив стадіон після ремонту. Однак, належним чином похизуватися ним міській владі не вдалося, оскільки вже того дня ввечері помітили, що об’єкт почав  розвалюватися. Зокрема, нова викладена бруківка «пішла» під землю.

«Якби наша команда були при владі у Нововолинську, 21 мільйон гривень на цю споруду ніхто би не витрачав. Оскільки міські школи, до прикладу, не мають спортивних комплексів. На мою думку, краще було би біля кожної з них за ці кошти побудувати спорткомплекси з футбольним та баскетбольним полями, з доріжками, тенісними столами та тренажерами. Щоб діти у різних мікрорайонах могли ними користуватися», – зазначив Ігор Гузь.

Але міський голова Віктор Сапожніков вирішив по-іншому…

За словами парламентаря, щоб прийняти в експлуатацію міський стадіон, витратили 361 тисячу гривень. «Чому діти, які каталися на велосипедах, побачили бруківку, яка провалюється, а от технагляд, який отримав за це великі кошти, – ні?» – запитує Ігор Гузь та цікавиться, чому за день до офіційного відкриття і сам міський голова не перевірив виконання усіх робіт.

Відтак, народний депутат ініціював звернення до відповідних структур з вимогою перевірити законність використання коштів під час «оновлення» міського стадіону у Нововолинську. «Навіть собака у кожному дворі Нововолинська знає, як бракороби-товариші міського голови крадуть кошти. Тому, мушу реагувати», – пояснив він.

«Це питання честі. Адже якщо людина береться щось робити до 70-річчя міста, ще й перед виборами, зробити треба щось путнє, не на день-два чи три, а на роки», – підсумував Ігор Гузь.

1 Коментар Правоохоронці перевірять, чи був дерибан грошей під час «оновлення» стадіону у Нововолинську

  1. Ні, звичайно ж! Ніхто нічого не вкрав. А Віктору Борисовичу – премію та ще один орден.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*