Антикорупційний комітет повинен очолити саме представник опозиції, – Ігор Гузь (ВІДЕО)

08.12.2017 / Новини

Народний депутат Ігор Гузь у прямому ефірі ток-шоу VOX POPULI на телеканалі ZIK відповідав на запитання, які турбують телеглядачів з усіх куточків України.

Так, напередодні Верховна Рада більшістю голосів підтримала відставку Єгора Соболева з посади очільника антикорупційного комітету.

Народний депутат Ігор Гузь був серед тих, хто не підтримав таке рішення.

“Я вважаю, що це помилка –  антикорупційний комітет повинен очолити саме представник опозиції. Без сумніву, до Єгора Соболєва у багатьох депутатів є якісь претензії. Але він має своє бачення боротьби з корупцією, і, на мій погляд, адекватно виконує свої обов’язки”, – прокоментував нардеп.

“Нині антикорупційний комітет розбився на два табори, один з яких представляє коаліція, а інший – опозиція. Думаю, що там будуть постійні складні дискусії”, – вважає Ігор Гузь.

Він також зазначив, що зараз не може назвати прізвище політика, який повинен очолити цей комітет. Але впевнений, що антикорупційну діяльність у контексті парламентської роботи має вести лише представник опозиції.

«Може статися і таке, що комітет працюватиме без керівника. Адже відомо, що в нинішньому парламенті вже три роки деякі комітети не мають свого очільника. Думаю, що питання призначення глави комітету буде розглядатися вже у 2018-му році », – резюмував Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*