Він працював у моїй команді, а тепер я працюю у його, – Ігор Гузь про Бориса Карпуса

20.11.2020 / Новини, Статті

“Упродовж 5 років Карпус Борис працював у моїй команді, а тепер я працюю в його команді!”: заявив народний депутат Ігор Гузь на першій сесії новообраної Нововолинської міської ради.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці нардепа.

Парламентар привітав депутатів Нововолинської міськради, у тому числі представників найбільшої фракції «За майбутнє». Він повідомив, що, список, який переміг у Нововолинській міськраді і який він мав честь очолювати,  взяв найбільше голосів в Україні від партії «За майбутнє».

“Всі ці негативні емоції, які бурлять у місті, вляжуться через 10 днів. Ситуацію дестабілізувати намагаються люди, які 25 років керували містом, а також ті, у яких є певні амбіції. Політика, це, насправді, – амбіції. І до цього треба ставитися нормально.

Через 10 днів влада у місті буде повністю сформована. Але серйозні виклики перед нами стоять уже сьогодні. Упевнений, вони нас усіх об’єднають. Тому що стоїть завдання рятувати людей, шукати джерела наповнення бюджету, загалом розвивати місто”, – зауважив парламентар.

Свою роль надалі Ігор Гузь бачить у вигляді локомотива, який має на центральному рівні допомагати розвиватися Нововолинську і долати труднощі. Він також анонсував, що наступного тижня, ймовірно, місто відвідає заступник Міністра розвитку громад та територій України з питань регіонального розвитку Іван Лукеря. Говоритимуть про комуналку та багато інших моментів.

“73% виборців проголосували за зміни у Нововолинську. Так, вони віддали свої голоси за різних кандидатів, але ¾ мешканців хочуть змін. Ми оголошували програму змін і дехто говорив, що скептично ставляться до цього. Але ми вже засукали рукави і розпочинаємо працювати.

Упевнений стовідсотково – люди побачать зміни. Вони будуть чіткими і швидкими однозначно. Спробуємо дуже швидко дати відповіді на основні запитання, які ставили виборці. У нас буде співпраця з трьома іншими міськими головами, які пройшли від «За майбутнього» – у Ковелі, Луцьку, Володимирі. З усіма ними зустрілися і обговорили співпрацю.

Найближчим часом буде створена коаліція в обласній раді «За майбутнє». За моєю інформацію, туди увійдуть також Батьківщина, Свобода, які підставлять своє плече. Сподіваюся, у нас буде плідна співпраця з керівництвом облради.

Депутатська група «За майбутнє» в парламенті – це 24 депутати. Ми можемо до них по-різному ставитися. Але мав розмову з Ігорем Палицею, і очікую, що найближчим часом він відвідає Нововолинськ, Володимир. Ми проговоримо ті проблеми, які нас чекають.

Ще 4 роки представлятиму інтереси виборців у парламенті. І ви повинні знати: гарантую, що максимально допомагатиму, аби місто справлялося з тими викликами, які на нього чекають”, — зазначив нардеп.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*