Ковель-Ягодин, Володимир-Волинський – Шацьк: Ігор Гузь назвав перелік доріг, які ремонтуватимуть у 2020 році в окрузі №19

28.01.2020 / Відео, Новини

На запит народного депутата України Ігоря Гузя Укравтодор дав відповідь, які дороги в його окрузі планують відремонтувати у 2020 році. Парламентар записав відео і опублікував його на своїй офіційній сторінці у фейсбуці. Він поінформував жителів Прибужжя про перспективи.

Про це інформує пресслужба народного обранця.

 «Ми з колегами торік у грудні були на зустрічі з керівником Укравтодору. «Намалювали» орієнтири на поточний рік. Тиждень тому Укравтодору з держбюджету додали майже 20 мільярдів гривень на роботу з дорожнім покриттям. Волинь отримала не багато – 307 млн грн на ремонт доріг. Це, порівняно, наприклад, з Дніпропетровською областю, лише десята частина», – розповів депутат і зауважив, багато це чи мало – можна дискутувати.

Отже, у планах щодо дорожніх артерій Прибужжя:

– закінчити ремонт траси до мосту через Буг в районі села Литовеж: «Шматок дороги там зробили, а іншу частину – у планах доробити стовідсотково цього року»;

– з боку Львівщини буде повністю теж завершена дорога до цього мосту через Буг: «Виходить, якщо їхати з Володимира чи з Нововолинська, можна прекрасною дорогою доїхати до Львова, не через Горохів, а нашою стороною»;

– мають зробити Шистівську об’їзну;

– відремонтують шмат дороги у Володимирі-Волинському – від переїзду поблизу військової частини і до кільця, що на виїзді з міста;

– планують покласти нове дорожнє покриття в напрямку з Устилуга до Володимира-Волинського: «Багатостраждальна дорога, яку відремонтують за кошти польського кредиту, ніби там теж навели порядок і є вже ці кошти».

Нардеп також розповів, що важливим транспортним сполученням для виборців його округу та й в цілому волинян є автошлях з Ягодина до Ковеля:

«Там поклали частину дороги – чотири смуги, й цього року планують ще зробити, вже ближче до Ковеля, до повороту з траси на Турійськ».

Депутат лобіюватиме на перспективу ремонт дороги з Володимира-Волинського до Шацька: щоб усі ті, хто відвідують Шацькі озера влітку, мали можливість, особливо з Галичини чи Львова, без жодних проблем відвідати Шацькі озера.

«У цілому по області, хочуть продовжити ремонт дороги з Луцька до Ковеля і в цьому навіть немає дискусії. Об’їзна навколо Луцька – теж дуже потрібна. У планах, за що я борюся, це – дорога «Нововолинськ-Іваничі». Поки коштів не передбачили, але будемо лобіювати. І якщо вдасться – це з Володимира до Верби і далі до Любомля треба тягнути дорогу, тому що влітку вона перенасичена», – підсумував Ігор Гузь.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*