В Шацькому районі відбувся виїзд “мобільного соціального офісу”

25.11.2016 / Новини

У четвер, 24-го листопада відбувся виїзд «мобільного соціального офісу» у Світязьку сільську раду та у село Самійличі Шацької об’єднаної територіальної громади.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

У роботі виїзного «мобільного соціального офісу» взяли участь: заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель, заступник начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Валерій Андросюк, начальник Шацького районного центру зайнятості Мирослава Терета, перший заступник начальника управління Пенсійного фонду України у Шацькому районі Олена Лончук.

Під час прийому, жителі села Світязь зверталися за роз’ясненням з питань виплат, щодо допомоги при народженні дитини та виплат субсидії на житлово-комунальні послуги. На всі питання представниками районних установ було надано вичерпні відповіді.

Відповідно до затвердженого графіку «мобільний соціальний офіс» здійснюватиме прийом громадян за місцем проживання у тому чи іншому населеному пункті Шацького району. Це дозволить наблизити соціальне обслуговування до населення, забезпечити його доступність, сприятиме підвищенню поінформованості громадян.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*