Сильні та амбітні: у Любомлі представили одну з наймолодших команд «За майбутнє»

23.08.2020 / Новини

Голова Любомльської громади Роман Ющук у суботу, 22 серпня, представив команду кандидатів у депутати до рад різних рівнів від політичної сили «За майбутнє». Саме з цими людьми він планує йти на місцеві вибори, що відбудуться восени, а головне — здобути перемогу й надалі успішно розвивати ОТГ.

Роман Ющук зауважив, що тричі балотувався на міського голову й тричі здобував перемогу. Більше того, щоразу рівень довіри до нього збільшувався.

«Я вже вчетверте йтиму на посаду голови і, надіюсь, за цей час не втратив вашої довіри. За ці 6 років можу з впевненістю сказати – мені не соромно дивитись людям в очі, бо мені та нашій команді вдалось зробити багато проєктів. Проте, є ще багато невирішених питань і для цього нам потрібно об’єднатись й активно включитись ву роботу», – заявив під час свого виступу голова Любомльської ОТГ.

 

«Ми, своєю чергою, на рівні обласної та Верховної Рад повинні робити все, щоб ваша громада отримала достатньо повноважень та ресурсів. І ці ресурси треба нарощувати.Шість років нашої співпраці були продуктивними. У нашій області Роману Васильовичу – рівних немає. Я знаю, що в нього одна з наймолодших і найсильніших команд в області», – висловив своє переконання народний депутат Ігор Гузь.

Під час зустрічі команди нардепа, голови й прихильників політсили «За майбутнє», Роман Ющук представив свою команду:

  1. Оніщук Микола Володимирович – заступник міського голови, депутат міської ради, кандидат у депутати до Волинської обласної ради
  2. Зламанюк Олег Михайлович – заступник міського голови, кандидат у депутати Ковельської районної та Любомльської міської рад
  3. Мікульський Олександр Олександрович – голова Любомльської районної організації УТМР, депутат міської ради, кандидат у депутати Ковельської районної та Любомльської міської рад
  4. Маїло Іван Іванович – начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» Любомльської міськради
  5. Боярчук Сергій Миколайович – головний редактор газети «Наше життя»
  6. Торба Ігор Олександрович – помічник народного депутата України Ігоря Гузя, депутат Любомльської районної ради
  7. Думало Олександр Анатолійович – депутат міської ради
  8. Оніщук Ігор Володимирович – депутат міської ради
  9. Богуш Василь Васильович – депутат міської ради, приватний підприємець
  10. Вишняк Олександр Ігорович – головний інженер КП «Любомльський ЖКГ»
  11. Куран Петро Іванович – в.о. старости Куснищанського старостинського округу
  12. Іванчик Юрій Петрович – головний спеціаліст відділу кадрового-правового та організаційного забезпечення діяльності Любомльської міськради
  13. Челяда Сергій Андрійович – агент з митного оформлення
  14. Журавель Сергій Леонідович – приватний підприємець
  15. Остапчук Юрій Валерійович – начальник відділу земельних відносин Любомльської міськради
  16. Фізик Ольга Павлівна – в. о. старости Запільського старостинського округу
  17. Оксентюк Наталія Миколаївна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Любомльської міськради
  18. Мохнюк Наталія Петрівна – головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Любомльської міськради
  19. Мохнюк Юлія Вікторівна – головний спеціаліст відділу земельних відносин Любомльської міської ради
  20. Карпович Ірина Валеріївна – директор Підгородненської ЗЗСО, депутат міської ради
  21. Самойліч Світлана Сергіївна – активний житель громади
  22. Пашинська Людмила Михайлівна – директор КУ «Територіальний центр» Любомльської міської ради
  23. Дудко Оксана Олександрівна – сімейний лікар.

«Я прийняв рішення йти від партії «За майбутнє» та вести кандидатів від цієї політичної сили. Моя команда – це команда професійних людей, які кожного дня працюють над вирішенням проблемних питань. Це – команда однодумців. У нас є досвід, у нас є своя історія і ми тут на місці знаємо, що нам потрібно і куди нам іти», – наголосив Роман Ющук.

«Команда Романа Васильовича – реально потужна, якій буде просто йти до людей і переконувати їх далі довірити йому очолювати Любомльську ОТГ», – сказав народний депутат Ігор Гузь.

Під час форуму з представлення кандидатів, Роман Ющук розповів, що вже вдалось зробити. Це і капітальний та поточний ремонт десятків кілометрів доріг, реконструкція центральної площі, відкриття ЦНАПу, який є своєрідним “гаманцем” громади, електрифікували житловий квартал «Молодіжний», встановили 23 сучасні камери в рамках програми «Безпечне місто» та багато чого іншого. А заразом голова Любомльської ОТГ поділився планами на наступну каденцію.

«У нас на наступні 5 років є дуже амбітні плати. Громада має бути інвестиційно привабливою і стати  прикладом для інших ОТГ. Ми можемо на місці зібрати комнаду, яка буде працювати і приймати рішення на благо громади. Перед нами стоїть завдання щодо будівництва нової спортивної школи, реконструкції палацу Браницьких, будівництво доріг, розвиток каналізаційних мереж, освітлення всіх населених пунктів та інше. Нам є куди рухатись і мене надихає що в нас дуже сильна команда, здатна разом реалізувати наші намічені плани», – наголосив Роман Ющук.

 

Заступник голови Любомльської ОТГ Микола Оніщук висловив йому свою підтримки, та заявив, що готовий і далі працювати у команді та балотуватись від партії «За майбутнє» до обласної ради, аби там відстоювати інтереси своєї громади.

Своєю чергою, заступник Олег Зламанюк наголосив, що він пишається тим, що буде балотуватись від цієї політсили до районної ради:

«Я маю честь іти у депутати районної ради від партії «За майбутнє» в команді народного депутата Ігоря Палиці, Ігоря Гузя та Романа Ющука. Вірю і знаю, що з такою командою ми зможемо реалізувати багато цікавих ідей заради майбутнього наших дітей».

Фото з форуму:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*