«Новий Володимир»: яким має бути місто через 10 років. ВІДЕО

13.07.2020 / Відео, Новини

Команда Ігоря Гузя презентувала громадську платформу “Новий Володимир”. Місто майбутнього! 25 жовтня Володимир оновиться і громадська організація “Новий Володимир” стане містком можливостей для комунікації з новою владою.

Відео з презентації форуму розмістили на офіційній сторінці нардепа у Фейсбуці.

Володимир-Волинський як місто майбутнього є туристично та інвестиційно привабливим, некорупційним, екологічно чистим та безпечним. Воно має свою традицію, хорошу атмосферу, низьку злочинність. Це місто, яке переймає кращий досвід і втілює його.

Активні громадяни міста теж визначили критерії, за якими вони оцінюють, наскільки комфортно, безпечно та перспективно жити у рідному місті.

Редакторка інтернет-видання “Буг” Катерина Музичук розповіла про важливість взаємодії влади зі ЗМІ для вирішення проблем містян: “Краще зробити тільки разом!”

Урбаніст Андрій Гнатюк упевнений, якщо людина, проживаючи у місті, прогулюючись його вулицями, не згадує мерів, не знає, де та влада — це і є комфорт для людей.

Голова ГО “Берег надії” Олена Кандиба вважає, що Новий Володимир – це місто з високими соціальними стандартами, місто, що заробляє з відкритою і прозорою владою.

Співзасновниця ГО “Creative Studio” Олена Омелюх мріє, щоб у місті було де відпочити молоді і вона не виїжджала за кордон у пошуку кращої долі.

“У нас є енергія, бажання та сила волі ці зміни втілювати”, – зазначив Ігор Гузь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Ігор Гузь презентував громадську платформу «Новий Володимир»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*