Катерина Чубок підтримала програму дій, яку презентував Ігор Пальонка

17.08.2020 / Новини

Керівник «Володимир-Волинського центру первинної медичної допомоги» Катерина Чубок  підтримала намір Ігоря Пальонки балотуватися на посаду міського голови. Про це вона розповіла під час форуму, що відбувся у княжому місті 15 серпня.

Під час заходу Ігор Пальонка не лише представив команду, з якою планує впроваджувати зміни у місті, але й презентував власну програму дій.

Отримавши слово під час форуму, у своєму виступі Катерина Чубок акцентувала увагу на тому, що у період пандемії COVID-19 люди переглянули своє бачення та ставлення до медицини. Вони зрозуміли, наскільки важливою є галузь охорони здоров’я. Тому тут дуже важливо мати хороший діалог з владою.

«Ми ознайомлювалися із закладами охорони здоров’я нашого району і мали можливість переконатися, що у Зарічанській ОТГ вони є одними із найкращих. Медичні працівники цих закладів знають, що співпраця з місцевою владою є непростою, але питання вирішуються швидко, оперативно і конструктивно. Ми завжди зверталися до Ігоря Анатолійовича за підтримкою, і я впевнена, що ми будемо надалі працювати з ним у цьому напрямку», – переконана Катерина Чубок.

За її словами, нині держава передала утримання медичних установ на місця, зокрема, у частині фінансування. Тож місцевим радам дуже складно справлятися з цим.

«Не дивлячись на це, з держбюджету спрямували близько 20 мільйонів на покращення матеріально-технічної бази нашого Володимир-Волинського ТМО. За сприяння Ігоря Гузя відбулась зустріч з  міністром охорони здоров’я Степановим, на якій визначили, що Володимир-Волинське територіальне медичне об’єднання з початку 2021 року стане опорним закладом охорони здоров’я в окрузі. Це додаткова інвестиція в розвиток галузі, це збільшення діагностичних можливостей нашого закладу, це покращення умов для надання медичної допомоги», – зазначила очільниця Володимир-Волинського ЦПМД.

Тож Катерина Чубок висловила побажання, аби Ігор Пальонка, посівши посаду міського голови, приділяв належну увагу і продовжив розвивати медичні установи громади.

«Шлях, на який стали ви – він окреслений. Дай Бог, щоб ви пішли тим шляхом впевнено, з гордо піднятою головою і зі швидшим темпом. Ми вас підтримуємо і я думаю у вас все вдасться. Ми у вас віримо!» – наголосила Катерина Чубок.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*