Команда “Європейської солідарності” не висувала Сапожнікова у мери Нововолинська

24.09.2020 / Новини

У політичний партії “Європейська солідарність” не висловлювали підтримки Віктору Сапожнікову, як кандидату у мери Нововолинська.

Таку відповідь надали у партії громадському діячеві та “рухівцю” Анатолію Бідзюрі, про що він повідомив у соцмережі, прикріпивши скріни листування, – передає Нововолинський інформаційний портал. 

Нагадаємо, сьогодні зранку у відеозверненні до виборців нині чинний міський голова Нововолинська Віктор Сапожніков заявив, що його, як кандидата у мери підтримують політичні партії “Слуга народу”, “Європейська солідарність”, “Батьківщині” та “Народний рух”. Однак щодо останньої – не все так просто.

Одразу із запереченням підтримки від “рухівців” виступив Анатолій Бідзюра. За його словами, називати “рухівцями” тих людей, які сьогодні висловили підтримку чинному міському голові Нововолинська, дуже і дуже складно.

Після цього активіст написав у соцмережі на офіційні сторінки всеукраїнського та волинського осередків ПП “Європейська солідарність” з проханням підтвердити або спростувати факт їхньої підтримки Віктора Сапожнікова як кандидата у мери Нововолинська.

На це отримав відповідь: “Команда “Європейської солідарності” на виборах мера Нововолинська кандидата на цю посаду не висуває“. Щодо підтримки, про яку говорив Сапожніков, то “в партійному дискурсі “Європейської солідарності” поняття “підтримка” присутнє лише тоді, коли партія офіційно висуває кандидата. Відтак, Пан Сапожніков може розповідати про підтримку будь-якої партії, але ЄС свою позицію стосовно нього не висловлювала“.

Відтак, Анатолій Бідзюра просить спростувати або підтвердити ці слова.

“Якщо мені трапилися самозванці – так і напишіть: обдурили наївного і дурного діда.
А якщо ПП “ЄС” вас офіційно підтримала – надайте копію офіційного документа з підписами і печаткою, або копію протоколу зборів цих політичних сил. Більшість членів яких, на своєму партійному зібранні, запропонували вам свою високу підтримку”, – зазначає активіст.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*