«Коли потрібно вирішити якесь питання – я йду і обговорюю усе з людьми», – Пальонка

06.08.2020 / Відео, Новини

Голова Зарічанської ОТГ Ігор Пальонка переконаний, що сучасна влада в будь-якому місті чи селіне може обійтися без тісної комунікації з громадськістю. Таку думку голова озвучив під час ефіру на телеканалі «Аверс».

«Потрібно налагоджувати тісну комунікацію з місцевими жителями, щоб вони відчували, що їхня влада – близиться до них і чує їх з пів слова. Бо, як часто буває – люди поставлять завдання, ти забувся, потім нагадали, і все знову пішло по-старому. Має бути новий підхід, має бути чітка комунікація і прямі ефіри з сесій. Коли громадськість буде чути свого керівника безпосередньо, буде ставити запитання – це стимулюватиме і пришвидшуватиме процес», – каже Ігор Пальонка.

Разом з тим, голова ОТГ переконаний, що треба залучати самих мешканців, аби вони брали безпосередню участь у прийнятті важливих рішень.

«Наприклад, є щось на стадії проектування – зробили громадські слухання, запросили всіх охочих, обговорили. Вони почули, що відбувається і ми маємо врахувати думку більшості. Бувають рішення непрості. Скажу з власного досвіду, коли потрібно вирішити якесь питання – я йду і обговорюю усе з людьми. Так, бувають конфлікти, так бувають різні думки і пропозиції, але в наприкінці ми доходимо до спільної думки. Оце дає результат», – наголосив Ігор Пальонка.

Нагадаємо, що Зарічанську ОТГ обє’днали з містом Володимир-Волинський, що додатково додасть до бюджету 36 мільйонів гривень власних надходжень громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*