Депутати Любомльської райради розглянули фінансові питання і прийняли бюджет району на 2020 рік

20.12.2019 / Новини

У п’ятницю, 20 грудня відбулася чергова сесія Любомльської райради, на якій одними із ключових були фінансові питання.

Зокрема, депутати внесли зміни до цьогорічного бюджету. Зокрема, було враховано субвенції і дотації з інших бюджетів та розподілено кошти від перевиконання за окремими видами доходів, загальна сума якого складає  понад 330 тисяч гривень.

З цієї суми 230 тисяч гривень виділили райраді на поточні видатки, 100 тисяч — працівникам ТМО на заробітну плату, 2 тисячі — на підтримку громадських організацій району.

Також було прийнято бюджет району 2020 року. Як повідомила начальник управління фінансів РДА Оксана Самойліч, загалом з урахуванням дотацій, субвенцій з державного та обласного бюджетів він складає майже 30 мільйонів гривень.

З них власні надходження — близько 7 мільйонів гривень, які майже на 100 відсотків формуватимуться за рахунок податку на доходи фізичних осіб тих місцевих рад які ще не увійшли до жодної ОТГ.

Щодо найбільших видатків, то із загального фонду райбюджету відділу освіти надійде майже 24 мільйони гривень, ТМО Любомльського району — 2,5 млн. грн., районній раді — 1,17 млн. грн., установам культури, сільрад, які ще не увійшли у жодну з ОТГ, — майже 900 тисяч, галузі фізкультури і спорту — майже 300 тис. грн.

2 Коментарів Депутати Любомльської райради розглянули фінансові питання і прийняли бюджет району на 2020 рік

  1. Я не розумію. Для чого тримати в Любомлі райраду і виділяти на неї 2,з половиною мільйона, це 110 тис. доларів. Невже нема нащо їх потратили. Вони ма
    Йже не виконують ніяних функцій. Це маразм. Вже від того брехливого Сушика нудить

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*