Діти учасників АТО з Любомльщини отримали вишиванки (ФОТО)

08.08.2018 / Новини

3-го серпня у Луцьку в ательє “Лілус” відбувся благодійний захід на підтримку дітей загиблих учасників АТО та дітей осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО.

В благодійному заході взяли участь голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко, заступник голови облдержадміністрації Світлана Мишковець, представники фабрик-благодійниць, а також керівники управлінь соцзахисту з районів області долучилися до благородної справи, – інформує сайт Любомльської РДА.

Зокрема, з Любомльського району – начальник управління соціального захисту населення Василь Веремчук, якому були передані подарунки для дітей, а саме костюми для хлопчиків та вишиванки для дівчаток, які сьогодні6 серпня були передані та були вручені дітям.

Представники Любомльської райдержадміністрації, які закріплені за сім’ями загиблих а АТО, вручили подарунки дітям за місцем їх проживання. В Любомльському районі таких подарунків отримали 12 дітей, а саме :

  • Кушнір Діана м. Любомль (Сім’я загиблого в АТО Кушніра Сергія Олександровича)
  • Грошева Діана с. Полапи Грошева Маргарита с. Полапи Грошев Михайло с. Полапи (Сім’я загиблого в АТО Грошева Олександра Івановича)
  • Федчишина Дарія м. Любомль Федчишина Вікторія м. Любомль (Сім’я загиблого в АТО Федчишина Анатолія Миколайовича)
  • Штанська Вікторія м. Любомль (Сім’я загиблого в АТО Штанського Миколи Миколайовича)
  • Петрук Дарина с. Радехів Петрук Владислава с. Радехів (Сім’я загиблого в АТО Гіль Юрія Сергійовича)
  • Гайдим Артем с. Підлісся (Батько-Гайдим Володимир Павлович інвалід війни 3 гр.(інвалідність внаслідок участі в АТО)
  • Боярчук Назар смт Головне Боярчук Денис смт. Головне (Батько-Боярчук Арсен Арсенович інвалід війни 1 гр. (інвалідність внаслідок участі в АТО).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*