Об’єднання Зарічанської ОТГ і Володимира було неминучим, – депутат міськради Сергій Радкевич

У приєднанні Зарічанської ОТГ до міста Володимир-Волинський немає нічого поганого і від цього громада тільки виграє. Таку думку в ефірі видання «КОРДОН» озвучив колишній податківець, депутат Володимир-Волинської міської ради та бізнесмен Сергій Радкевич.

За його словами, об’єднання в одну велику ОТГ відкриває і для міста, і для навколишніх сіл значно більші перспективи і це дозволить значно розширити інфраструктуру.

За словами депутата, неабияку роль відіграв і фестиваль «Княжий», який проводився на межі села Заріччя та міста Володимир-Волинський. Адже за кілька років проведення заходу його відвідали напевно усі місцеві мешканці та дуже багато туристів. В свою чергу, Сергій Радкевич навіть вносив пропозицію зробити символічний «місток дружби» через річку Лугу. Разом з тим, депутат міської ради переконаний, що об’єднання вигідне і з економічної точки зору, адже це передбачає і розширення територій і збільшення бюджетних надходжень.

«У нас багато земель, які можна віддати під інвестиційні проекти, під забудову і так далі. Я вже пропонував Ігорю Пальонці, коли до мене звертався один знайомий з інвестиціями, він хотів придбати земельну ділянку у Володимирі-Волинському, аби збудувати сучасний житловий комплекс з інфраструктурою, парковками, сквериком. Він планував вкласти на старті більше 30 мільйонів гривень. Зараз люди намагаються виїжджати і жити за містом й такі населені пункти – це зручно і комфортно. Відповідно – це фінансові вливання, це розвиток», – переконаний Сергій Радкевич.

На його думку, місто потребує змін і власне об’єднання в єдину ОТГ дасть поштовх новій хвилі розвитку міста і навколишніх сіл. Детальніше – у відео.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*