Уряд виділив перші 25 мільйонів на ремонт дороги Нововолинськ – Іваничі

07.07.2020 / Відео, Новини

Найближчим часом розпочнуть капітальний ремонт на трасі державного значення Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі, а саме на ділянці від Нововолинська до Іванич. Уряд вже виділив для цього перші 25 мільйонів гривень.

Про це повідомив народний депутат Ігор Гузь на своїй сторінці у Facebook.

“Є постанова для початку робіт, перших кілометрів, дороги з Нововолинська (від автозаправки “ОККО”) до Іванич. Скільки зроблять кілометрів за ці 25 мільйонів, чесно кажучи, я не знаю. Тому що там 18 км. Але у будь-якому випадку ми розпочинаємо ці роботи. Думаю, буквально за тиждень буде оголошений тендер на пошук фірми, яка виконуватиме цю роботу (загалом  всі 18 км). І оці перші 25 мільйонів — це запорука того, що дорога буде зроблена”, — зазначив Ігор Гузь.

Нардеп також наголосив, що це буде повністю нове дорожнє покриття, а не просто ямковий ремонт. Роботи, очевидно, розпочнуть із Нововолинська.

Нагадаємо, кілька тижнів тому Ігор Гузь обговорив під час зустрічі з керівником Держагентства автодоріг України Олександром Кубраковим  можливість ремонту доріг у трьох пріоритетних напрямках в окрузі № 19.

Вкотре зустрівшись із представниками Укравтодору, парламентар відстоював, щоб вже найближчим часом розпочали капітальний ремонт:

  • на трасі державного значення Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі, а саме на ділянці від Нововолинська до Іванич.
  • на дорозі Шацьк — Любомль — Володимир-Волинський — Павлівку — Горохів — Берестечко, зокрема, на ділянці між Володимиром та Любомлем;
  • Р-15 автомобільної дороги регіонального значення Ковель-Жовква на ділянці між Володимиром та Ковелем.

До слова, цього року успішно завершили капремонт автошляху Р-15 на ділянці між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ, а тому ремонт дороги з Нововолинська до Іванич є логічним продовженням оновлення дорожнього покриття на одному з найпопулярніших в регіоні напрямків — до межі Волині зі Львівщиною.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*