«Живу заради доньок»: онкохворій жінці з Нововолинська потрібна допомога

30.03.2021 / Новини

Мешканка Нововолинська Тетяна Куценко живе з раком молочної залози 4 стадії вже 2 роки, а в онкодіагнозі з 2013 року і для боротьби з онкологічним захворюванням зараз їй потрібні дорогі ліки, які змушена приймати постійно. Жителька просить усіх небайдужих про матеріальну допомогу, так як потрібен прийом дорогих ліків «Ібранс» та додаткові дообстеження.

Вона зазначила, що стримувати розвиток раку – у неї 5 пухлин в печінці, одна з них в капсулі 5 см і в легенях – їй допомагає таргент “Ібранс”. На купівлю ліків в середньому йде близько 40 тисяч гривень на місяць. Приймає цей препарат волинянка вже понад два роки. При цьому Тетяна дізналася, що держава не буде закуповувати ці ліки, – пише Перший.

“Дякую всім, якби не люди, які в мене повірили і допомагали цей увесь час, нічого б не вийшло у мене з тими хіміями, бо хіміотерапія дуже виснажує, особливо постійна. Хочу підняти тему або просто роздуми, тому що одна я нічого не зміню з цим: чому нас, онкохворих, лікують за старими протоколами? Чому купують те, що не діє? Чому не можна нарешті змінити лікування на протоколи міжнародного стандарту лікування раку? І закупити хворим те, що їм потрібно”, – пише Тетяна.

Водночас вона наголошує, що метастази у неї зникли принаймні на КТ, поки вона приймає зазначений дороговартісний препарат. Жінка також зізналася, що бореться з усіх сил з хворобою і не опускає руки вона заради двох своїх дочок Вікторії та Вероніки.

“Мій приклад, зникли метастази в легенях і печінці завдяки таргету “Ібранс” нікого не цікавить. Але у мене євсі докази, звернення в МОЗ, всі описи КТ, заключення і навіть блістери з таблеток зберігаю. Мені так шкода, що нічого не змінюється і на мої листи вже не відповідають, сумно мені від того, що так все: ніяк за два роки. Головне, що я жива, дякую за кожен репост, бо наразі збір на нулі”, – пише Тетяна.

Для надання благодійної допомоги жінка вказала номер банківської картки:

ПриватБанк 5168757408871814 – Куценко Тетяна Валеріївна

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*