У Нововолинську водій вигнав із маршрутки дітей із багатодітної сім’ї

06.09.2020 / Новини

У Нововолинську водій маршрутки №2 відмовився брати на пільговий проїзд двох дітей з багатодітної сім’ї, які показали посвідчення. І не просто відмовився, розповідає мама, а почав кричати та виганяти з маршрутки.

Подія трапилася 4-го вересня і пані Юлія, матір діточок, розповіла, що спочатку не хотіла надавати їй розголосу, доки не почула про схожу ситуацію, – пише БУГ.

Мати з двома дітками йшли з музичної школи та потрапили на маршрут №2 (AC5619ВВ). Зайшовши в маршрутку, розповіла Юлія, заплатила за себе, зазначила водію, що діти їдуть по посвідченнях.

“Водій на всю маршрутку почав кричати: виходьте, ми по посвідченню не беремо. Дуже стало соромно, що так на всю маршрутку виганяв дітей. Ми вийшли, я зробила фото автобуса”, – розповіла жінка.

Далі Юлія набрала “102”, де їй пояснили, що водій не мав права відмовити у пільговому проїзді дітям з багатодітної сім’ї.

“Приїхала поліція і ми догнали маршрутку. Вони пояснили водієві, а він відповів їм, що їхній начальник маршрутного таксі і наш мер домовились про те, що під час карантину можна не брати по посвідченню нікого. Як так домовилися? Є закон і ми маємо право. Дуже соромно, що таке робиться у нашому місті. Слів немає.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*