У Шацьку урочисто підняли Державний Прапор України (ФОТО)

23.08.2018 / Новини

Сьогодні, 23-го серпня на центральній площі селища Шацьк біля районного Будинку культури відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України.

Символ свободи і незалежності, слави і відродження України. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу, з півночі й до півдня України, – інформує сайт Шацької РДА.

У святковому заході участь взяли керівники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, державних установ та організацій, представники політичних партій та громадських об’єднань, ветерани війни, демобілізовані військовослужбовці, учасники АТО, представники відділів прикордонних служб, Шацького районного військового комісаріату, громадськість районного центру.

В урочистій атмосфері відбулася церемонія підняття Державного Прапора України.

Почесну місію виконали голова Шацької районної державної адміністрації Василь Голядинець та голова Шацької районної ради Сергій Карпук.

Прикордонники відділів прикордонної служби “Грабове” та “Піща” піднесли символ нашої незалежної та суверенної держави до керівників району, котрі, ставши на коліна, поцілували жовто-блакитне полотнище.

Під звуки Державного Гімну України військовослужбовцями піднято Державний Прапор України, сповіщаючи про початок одного з найголовніших державних свят – Дня Незалежності України.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*