У Шацьку планують обладнати стадіон біговими доріжками (фото)

05.07.2016 / Новини

Голова Шацької об’єднаної громади вже заявив, що готовий як до співфінансування.

Про це інформує прес-служба Шацької райдержадміністрації у Facebook.

4 липня в Шацькій райдержадміністрації відбулося засідання робочої групи облдержадміністрації з вивчення стану реалізації державної політики у сфері фізичної культури та спорту у Шацькому районі за участю першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука, голови Шацької районної ради Сергія Карпука. До участі у засіданні долучився також голова Шацької об’єднаної територіальної громади Сергій Віннічук.

Голова громадської організації “Федерація легкої атлетики” Волинської області Володимир Рудюк запропонував першочерговий проект реконструкції селищного стадіону, виходячи з потреб сучасного облаштування футбольного поля, бігових доріжок, поля для волейболу та баскетболу, поля для мініфутболу та освітлення стадіону.

Він наголосив, що Волинська область з легкої атлетики в Україні займає – 3 місце: «Я зацікавлений, щоб легка атлетика розвивалась і в Шацькому районі. Тому першочерговою метою нашого робочого візиту є те, щоб для фізичного розвитку районний центр мав сучасний спортивний стадіон. Ми готові допомогти у вирішенні проблемних питань, які виникають у напрямку розвитку фізичної культури» – додав Володимир Петрович.

Голова Шацької об’єднаної територіальної громадиСергій Віннчук  зазначив, що готовий як до співфінансування так і до співпраці.

2 Коментарів У Шацьку планують обладнати стадіон біговими доріжками (фото)

  1. Хлопці не тратьте час та гроші на бігову дорожку там всеодно окрім декількох спортсменів ніхто не бігає. Це все марно. Я бігаю що ранку або вечора вже 7 років і там нормальна доріжка. Був на новопобудованому стадіоні для студентів в Луцьку (біля музею військової техніки) доріжка га*но – вона зроблена з резинової стружки і дуже рівна. На перший погляд бігти приємно, але неможливо дихати, що є важливим при біганні. При t вище 15 градусів на сонці доріжка має неприємний запах резини. Тому не думаю що це корисно для здоровя. Якщо говорити про інші матеріали з виготовлення доріжки то там ще більше мінусів. Нехай все залишається так як є природньо воно краще. Де природа там і здоровя.

  2. Вона потрібна лише для того щоб дівчата з коледжу мали де бички тушити після куріння.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*