У Шацьку підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу

11.05.2017 / Новини

У четвер, 11-го травня у селищі Шацьк, на центральній площі біля районного будинку культури, відбулась урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу з нагоди ухвалення рішення Ради міністрів Європейського Союзу щодо скасування візових вимог для громадян України та відзначення Дня Європи.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Прикордонники віділів прикордонної служби «Грабове» та «Піща» внесли розгорнуті полотнища Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу.

Право для підняття Прапора України та Прапора Європи надавалось голові Шацької районної державної адміністрації Василю Голядинцю, відмінникам навчання, переможцям олімпіад Шацького лісового коледжу ім.В.В.Сулька та ЗОШ І-ІІІст.- гімназії смт.Шацьк.

Під звуки Державного Гімну України було піднято Державний Прапор України і під Гімн Європи «Ода до радості» – Прапор Європи.

Очільник району у своєму виступі зазначив, що українці захищають Європу від варварства, тиранії, тероризму, агресії, мілітаризму, які нависли над всім нашим континентом. Посадовець наголосив, що сьогодні Президент України Петро Порошенко привітав українців з прийняттям Радою міністрів Євросоюзу остаточного рішення про надання громадянам України права на безвізові подорожі, який урочисто підпишуть 17-го травня в Страсбурзі.

“Наша боротьба проти російської агресії – є боротьбою за Європу. Тому День Європи – це є наше українське, істоичне свято. Відзначення Дня Європи в Україні – це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.У цей день всі жителі України відзначають день спільних цінностей, спільної історії усіх націй континенту” – на завершення додав голова райдержадміністрації і привітав всіх із Днем Європи.

4 Коментарів У Шацьку підняли Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу

  1. А я вважаю що без того жлобського політичного понту можна було обійтися, такі вже всі прямо патріоти..гидко дивитися

  2. Справами краще місцевими займалися..та піднімали роботоспроможність села, дороги ремонтували..малозабезпеченим допомагали, а ви дурнею маєтесь, як не прапори піднімаєте ..то людей заставляєте на похорони до Героїв ходити. Навіщо це все? За що ми вас утримуємо? Навіщо ми податки платимо?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*