На березі Світязя дискутували про сучасні проблеми в економіці (фото)

11.07.2016 / Новини

Протягом чотирьох днів гості зі Львова, а також з Польщі та Білорусі на Шацьких озерах обговорювали проблеми сучасних інформаційних технологій та економіки.

Старший викладач Кафедри менеджменту персоналу та адміністрування Львівської політехніки Ярослав Панас та асистент Соломія Ткач 4-8 липня брали участь у ХV Міжнародному науковому семінарі «Сучасні проблеми інформатики в економіці, управлінні, освіті та подоланні наслідків Чорнобильської катастрофи».

Про це інформують організатори на сторінці у Facebook.

Його робота була присвячена теоретичним та практичним проблемам розробки та використання сучасних інформаційних технологій. Серед учасників заходу були провідні вчені України, Польщі та Білорусі.

Зокрема, Ярослав Панас виступив з доповіддю на тему «Інформаційне забезпечення контролінгу інноваційної діяльності», а Соломія Ткач – із доповіддю «Сучасний стан розвитку високих технологій в Україні».

Семінар передбачав не лише участь в офіційних заходах наукового характеру, але й тематичні дискусії на березі озера Світязь та святкування Івана Купала біля озера Пісочне.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*