У Шацьку обрали нового голову учасників АТО

08.09.2016 / Новини

Обрали нового голову громадської організації «Ветерани АТО Шацького району».

Про це з посиланням на спільноту організації у Facebook пише Волинське агентство розслідувань.

Учора, 7 вересня, в приміщенні Шацької селищної ради відбулося засідання громадської організації «Ветерани АТО Шацького району», у якій налічується 34 демобілізовані військовослужбовці – учасники АТО.

Голова організації Віталій Бонк прозвітував про напрямки роботи районної спілки.

«Необхідність обрання нового голови пов’язана із створенням в районі громадського формування «Варта порядку», яка нараховує в своїх лавах до 20 членів, більша половина яких – учасники АТО, керівником якого є Віталій Бонк. Формування створене з метою сприяння органам місцевого самоврядування, правоохоронним органам та органам виконавчої влади, а також посадовим особам у запобіганні та припиненні кримінальних і адміністративних правопорушень, захисті життя та здоров’я громадян, інтересів суспільства і держави від протиправних посягань, рятуванні людей і майна під час стихійного лиха та інших надзвичайних ситуацій. Тому виникла необхідність обрання нового голови ГО « Ветерани АТО Шацького району», – йдеться у повідомленні.

Більшість військових проголосували за обрання новим головою громадської організації «Ветерани АТО Шацького району» демобілізованого військовослужбовця, учасника бойових дій В’ячеслава Крата.

Окрім того, на зборах вирішили, що такі засідання будуть організовувати раз на квартал, а в міру необхідності і частіше. Також присутні обговорили питання про надання допомоги воїнам, які знаходяться на Сході України, надання пільг та одноразової матеріальної допомоги бійцям, санітарно-курортне лікування та покращення роботи організації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*