У Шацьку обговорювали працевлаштування осіб, засуджених до покарання

11.04.2017 / Новини

Основним напрямком роботи з такими особами є профілактика недопущення нових злочинів.

Про це інформує сайт Волинського обласного центру зайнятості.

У Шацькому районному секторі з питань пробації Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань відбулася зустріч фахівця районного центру зайнятості та керівника районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі.

Керівник Шацького районного сектору з питань пробації Олександр Азбутов зазначив, що основним напрямком роботи з такими особами є профілактика недопущення вчинення ними нових злочинів і правопорушень, а також соціально-виховна робота.

Одним із засобів зниження рівня злочинності є легальна зайнятість, щодо якої служба зайнятості регулярно проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу.

Під час зустрічі провідний юрисконсульт Шацького районного центру зайнятості поінформувала присутніх про стан ринку праці району, послуги служби зайнятості, надала інформацію щодо попиту на робочу силу в районі та області, можливості навчання, підвищення кваліфікації.

З метою попередження повторного вчинення правопорушень, формування продуктивної системи життєвих цінностей керівник Шацького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді разом із присутніми обговорили розуміння всієї шкоди, якої завдає тютюнокуріння, вживання алкогольних напоїв та наркотичних речовин організмові як на психічному, так і на фізичному рівні.

Також на зустрічі порушили питання про плани на майбутнє та самореалізацію у подальшому житті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*