Земельні ділянки у Шацьку надаватимуть після розробки генплану

09.08.2016 / Новини

На “крайній” сесії селищної ради, обранці ухвалили низку документів, що стосувалися земельних питань.

На сесії Шацької селищної ради, що відбулася 2 серпня, під час розгляду питання про розробку детальних планів територій, на які писали заяви і пересічні громадяни, і учасники АТО, вкотре ухвалили рішення відтермінувати розгляд заяв до затвердження генерального плану селища, розробка якого на стадії завершення.

Про це інформує “Шацький край”.

Щодо надання дозволу на розробку детального плану території частини вулиці 50 років Перемоги (територія під складськими приміщеннями), то було прийнято рішення розробити їх за кошти селищної ради, а не заявників. Затверджено депутатами детальний план території щодо розташування торгових комплексів по вулиці 50 років Перемоги (територія старого ринку), який розроблений селищною радою.

Затверджено технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) Шацькій районній раді на територію 2 га по вулиці Шковороди, де розташовані старі корпуси районної лікарні.

Відмовлено було у дозволі на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за клопотанням приватної організації «Приватний дитячий будинок «Благодать» із міста Львів (для будівництва літніх таборів для дітей), оскільки до нього не було додано графічних матеріалів щодо ймовірного розташування земельної ділянки. Окрім того, земельну ділянку таким заявникам та під таке цільове призначення селищна рада має надавати лише на аукціоні.

Також на прохання жителів села Мельники на сесії булоухвалене рішення розробити документацію на ще одне громадське пасовище площею 40 га в урочищі Ліси.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*