У Шацькому районі – новий військовий комісар (ФОТО)

12.07.2018 / Новини

9-го липня 2018 року голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець під час проведення оперативної наради представив нового військового комісара районного військового комісаріату майора Олега Кивлюка, який з 6 липня приступив до виконання своїх обов’язків.

Про це йдеться на сайті РДА.

Олег Миколайович  Кивлюк народився 28 січня 1983 року в місті Хмельницький. Військову кар’єру розпочав у 1998 році, вступивши на навчання до Київського військового ліцею. Вищу освіту здобув в Одеському інституті сухопутних військ, навчаючись на загальновійськовому факультеті. У 2004 році отримав диплом.

У 2008 році проходив військову службу в Республіці Косово в складі миротворчого контингенту.

Служив у 51-й окремій механізованій бригаді, яка дислокується в місті Володимир-Волинський на посадах командира взводу, командира батальйону. З початком бойових дій на сході країни, у 2014, році брав участь в АТО у складі першого батальйону територіальної оборони “Волинь” на посаді заступника начальника штабу батальйону, а фактично командував ротою.

Виконував бойові завдання в населених пунктах Дебальцеве, Малоорловка, Новоорловка Донецької області.

У 2015 році звільнився з лав Збройних сил України, а в 2016 призвався знову. Працював на посаді заступника військового комісара з територіальної оборони Турійського районного військового комісаріату, згодом – військовим комісаром.

Олег Кивлюк одружений, виховує двох дітей.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*