Відбулося пленарне засідання сесії Шацької районної ради

20.10.2016 / Новини

19 жовтня в залі засідань районної ради під головуванням Сергія Карпука, голови Шацької районної ради відбулося пленарне засідання одинадцятої чергової сесії районної ради сьомого скликання.

Участь у засіданні взяв заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель.

На засідання прибуло 18 депутатів районної ради, інформує сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

На порядку денному розглядалось понад 20 питань. Основними з них: про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року інформував Олександр Бебко, начальник управління фінансів Шацької райдержадміністраці та звіт генерального директора ТМО Любомльського і Шацького районів про використання міжбюджетного трансферту Любомльському районному бюджету на утримання установ охорони здоров’я Шацького району за 9 місяців 2016 року.

Також на засіданні сесії районної ради депутати проголосували за дострокове припинення повноважень депутата Володимира Оксентюка у зв’язку з його смертю та було визнано повноваження депутата Тетяни Чернякової, жительки села Світязь.

Голова районної виборчої комісії Ніна Сиротюк привітала нового депутата районної ради з набуттям повноважень та вручила їй депутатське посвідчення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*