Депутат та ректор луцького вишу задекларували землю в Шацькому районі

02.05.2017 / Новини

Еліта Волинського краю продовжує декларувати свої доходи, в тому числі й земельні ділянки та нерухомість, які знаходяться в курортному Шацькому районі.

У е-декларації про майно родини луцького депутата, керівника волинського осередку «Батьківщини» та співвласника кількох фармацевтичних компаній Валерія Бондарука є земельні ділянки у Шацькому районі.

Про це пише сайт Волинь24.

 У селі Світязь Шацького району в депутата – половина реабілітаційного корпусу дитячого оздоровчого табору «Салют» (414,5 квадратів), половина будинку рятівника (13,1 квадрат) та половина лазні (30,1 квадрат).

Також – земельна ділянка на Світязі площею 23 сотки, яка – в суборенді.

Серед інших земельних наділів родини – 8 соток Шацьку, 20 соток в с. Згорани Любомльського району, 30 соток у с. Товпижин Демидівського району та 21 сотка у користуванні в Луцьку.

Ректор Східноєвропейського національного університету Ігор Коцан задекларував зарплату 19,5 тис грн., патенти на сільськогосподарську техніку та 900 тис грн. заощадженої готівки.

Про це йдеться також на сайті Волинь24.

А ще у ректора серед задекларованих земельних ділянок – 10 соток та будинок 149,1 квадрати – у с. Мельники Шацького району. Крім того, у Мельниках є дачний будинок 90 квадратів, зареєстрований на дружину Лілію Коцан.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*