У Ростанській школі тече дах

17.11.2016 / Новини

У Ростані під час виїзного прийому голови Шацької районної ради побували у сільському клубі, який потребує капітального ремонту.

Вразили нас витвори місцевої дітвори, які своїми руками під вмілим керівництвом завклубу Лариси Глушкової майструють їх вправно і своєрідно, про що свідчать успіхи на виставках на святах районного рівня. Районна рада планує виділити на ремонт культурного закладу в цьому році певну суму гривень.

Про це стало відомо під час виїзного прийому голови Шацької районної ради Сергія Карпука, інформує видання Шацький край.

У вчительській Ростанської школи обговорювалося питання заміни старого котла, який потік, на новий. Свого часу цей навчальний заклад сумно прославився на всю Україну під час будівництва, де були розкрадені державні кошти.

Як говорять місцеві педагоги, за ті гроші, які були виділені на зведення, можна було б зробити її зразково-показовою на всю область. Все це зараз виходить на показ. Уявіть собі, що минуло якихось 5-6 років від введення школи в експлуатацію, а покрівля новозбудованої школи … вже тече.

Обіцяють ростанцям вже не один рік і новий шкільний автобус, бо старий, м’яко кажучи, дише на ладан. Питання поки що не вирішене.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*