У Шацькому районі побували представники держустанов шести областей України

08.07.2016 / Новини

Представники Волині, Рівненщини, Тернопільщини, Івано-Франківщини, Закарпатської, Львівської побували у Шацькому районі з метою обміну досвідом з реалізації європейських проектів.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

В рамках туру кращими проектами Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

Делегація до приїзду у Шацьк побувала у 6-ти областях, на територіях яких втілювалися Програми. Вони дізналися про досвід місцевих органів влади  у реалізації проектів у сфері екології, туризму, соціального захисту, медицини, науки, культури та підприємництва; побачили реальні результати підтримки ЄС.

Учасників туру  Шацьком супроводжував Сергій Кужель, заступник голови Шацької райдержадміністрації, який є координатором європроекту «Поліпшення безпеки користувачів транспортної мережі прикордонних територій Польщі-Білорусі-України в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна» на 2007-2013 роки» в напрямку придбання техніки.

Гості відвідали Шацьке комунальне підприємство «Будинкоуправління», де оглянули техніку, яка була придбана в рамках європроекту. Також побачили результати реалізації проекту з каналізування приозерних вулиць Шацька «Збереження екосистем долини річки Західний Буг на прикордонних територіях Польщі, Білорусі та України».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*