У Рівному місцевих жителів ознайомили з актуальними тенденціями працевлаштування

20.07.2019 / Новини

Фахівці Любомльської районної філії Волинського обласного центру зайнятості  на території Рівненської сільської ради провели ознайомчу акцію щодо профнавчання безробітних та спектру послуг служби зайнятості загалом.

Директор Юрій Ліпич та заступник директор Леся Матяшук інформували про широкий спектр послуг служби зайнятості, котрими вони можуть скористатись.

Не залишилася поза увагою і така послуга, як профнавчання безробітних. Місцеві жителі ознайомилися з переліком професій, за якими на сьогоднішній день здійснюється профнавчання та перспективами подальшого працевлаштування за обраною професією.


Також говорили про питання участі у роботах громадського та тимчасового характеру; видачу ваучерів для підтримки конкурентоспроможності на ринку праці окремих категорій населення; розвитку самозайнятості та відкриття власної справи за рахунок одноразової виплати допомоги по безробіттю, що значно допоможе реалізувати невикористані можливості українського села.

Такі заходи дають змогу наблизити послуги служби до кожної зацікавленої в цьому людини та зменшити бар’єр пасивності сільських жителів.

Виїзні зустрічі є оптимальними для роботи з сільським населенням, завжди є зворотній зв’язок та підвищується рівень інформованості з соціальних питань.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*