У 8 населених пунктах Рівненської ОТГ відбулись зустрічі керівництва громади з місцевими жителями

27.02.2020 / Новини

Учора, 26-го лютого,  відбувся виїзний прийом громадян у селах Забузького та Столинсько-Смолярського старостинських округів, які включають у себе 8 населених пунктів.

Прийом громадян проведено за участю сільського голови Володимира Крижука, його заступника – Олени Пасаман, секретаря ради Наталії Кондратюк, в.о. старости, землевпорядника,– йдеться на сайті Рівненської ОТГ.

Такі зустрічі дають змогу не тільки наблизитись до людей, почути думку кожного, а й краще ознайомитись з наболілими проблеми жителів громади.

Більшість питань, з якими місцеві жителі звернулись до керівництва громади, стосувалися  подальшого функціонування установ у населених пунктах громади, благоустрою, соціального захисту, ремонту вуличних доріг.

Велике занепокоєння у сільських мешканців викало питання відсутності медичних працівників у деяких населених пунктах, на що було дано роз’яснення щодо прийняття на останній сесії програми стимулювання сімейних лікарів, які будуть жити і працювати на території громади. Також озвучувалися земельні питання, а саме надання земельних ділянок, узгодження їх меж, тощо.

В ході спілкування представниками сільської ради було надано ґрунтовні роз’яснення щодо озвучених питань. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*