У голови Шацької райдержадміністрації на оперативці обговорили контрактну армію та систему Prozorro

01.08.2016 / Новини

Під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Сергія Сидорука відбулась оперативна нарада.

Про це інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

Учасники обговорили питання щодо стану виконання заходів, пов’язаних з призовом на військову службу за контрактом до Збройних Сил України на території Шацького району.

Як поінформував виконувач обов’язкі військового комісара Шацького районного військового комісаріату Василь Матвійчук, планове завдання для Шацького комісаріату на ІІІ-ій квартал 2016-го року становить 14 осіб. Станом на 1 серпня було призвано та зараховано до лав Збройних Сил України 3 особи, що складає 21 % від загальної кількості планового завдання.

Заступник голови райдержадміністрації Сергій Кужель розповів про набуття чинності Закону України «Про публічні закупівлі», проблеми, переваги та недоліки з реалізації .За його словами усі державні установ, що фінансуються за рахунок бюджетних коштів, які планують здійснювати закупівлю товарів, робіт та послуг мають здійснювати через електронну систему PROZORRO через офіційний торгівельний майданчик електронної системи державних закупівель Public-Bid.

Підсумовуючи нараду перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Сидорук наголосив на реєстрації всіх державних установ, в тому числі сільські ради, які є розпорядниками державних коштів в системі PROZORRO.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*