Один з кандидатів на посаду голови волинської громади, у роботі використовуватиме досвід роботи у Шацьку

21.11.2016 / Новини

Олександр Ткачук, який є кандидатом на посаду голови Княгининівської об’єднаної громади розповів, що в своїй майбутній діяльності використовуватиме досвід роботи, здобутий на керівних посадах у Шацькому районі.

Про це він повідомив в інтерв’ю виданню ВолиньPost.

З огляду на те, що в сфері екології Олександр Ткачук працює вже більше десяти років, то він як ніхто знає шляхи вирішення гострих екологічних проблем своєї громади.

На запитання журналіста, чи Волині не загрожує повторення львівського сценарію з Грибовицьким сміттєзвалищем, Олександр Вікторович відповів:

-Ні, у нас на щастя все не так критично. По-перше в нас немає такого обсягу сміття та у нас не така територія самого сміттєзвалища. У Львові ж є одне таке сміттєзвалище, яке експлуатується вже десятки років, а обсяг відходів перевищено у більш як десять разів від передбаченого проектом. А у нас старий полігон вже законсервований, треба лише засипати його додатковим шаром ґрунту та висадити дерева. Я так робив у Шацьку, коли там працював. Ми завезли на старий полігон шар землі, товщиною з метр та посадили дерева. А зараз там ліс росте й не видно навіть, що на тому місці був полігон.

Нагадаємо, Олександр Вікторович Ткачук у 2000 році був призначений директором Шацького учбово-досвідного державного лісового господарства, а з 2001 і до 2004 року працював на посаді директора Шацького національного природного парку.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*