Школи Любомльщини отримають нові комп’ютери

22.12.2016 / Новини

У навчальні заклади округу народного депутата України Ігоря Гузя днями надійдуть нові комп’ютери.

Про це інформує прес-служба народного депутата Ігоря Гузя.

Народний депутат посприяв, аби комп’ютерне обладнання, надане Україні в рамках допомоги від уряду Китайської Народної Республіки отримали і учні Володимир-Волинського, Іваничівського, Любомльського районів та міст Нововолинськ і Володимир-Волинський. Матеріальне забезпечення відбувається в рамках програми, впровадженої міністром освіти і науки Лілією Гриневич.

Так, у Володимир-Волинський район надійдуть  комп’ютери у село Суходоли та дві цетральні садиби об’єднаних громад – Зимно та Устилуг. Всього у районі з’являться 34 нові одиниці техніки.

У Іваничівському районі отримають нове обладнання учні шкіл селища Іваничі, села Мишів, та центру нової громади – Павлівки. На Іваничівщину передадуть, таким чином всього 34 одиниці.

У Любомльському районі забезпечать новими ПК гімназію та Головненську школу 22-ма комп’ютерами.

У Нововолинську передадуть техніку загальноосвітнім школам №1, №2, №6, а також Волинському обласному ліцею-інтертату та міській гімназії. Кожен навчальний заклад отримає по 10 одиниць техніки.

У Володимирі-Волинському забезпечать 42-ма комп’ютерами школу №3, гімназію імені Олександра Цинкаловського та спеціалізовано школа-інтернат.

Загалом, технікою буде забезпечено майже 2500 українських шкіл. Як відомо, в рамках соціального проекту керівництво Китаю надало українським школам 23 тисячі комплектів комп’ютерного обладнання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*