Ігор Гузь розповів про деталі зустрічі з американськими дипломатами

17.02.2017 / Новини

Волинський нардеп розповів про деталі зустрічі з дипломатами у США.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Зокрема, нардеп з Волині зустрівся з Judy Shelton – економічним радником Дональда Трампа, яка 10 січня цього року стала керівником однієї з найпотужніших американських організацій National Endowment for Democracy, David J. Kramer – колишнім заступником Державного секретаря з європейських та євразійських справ, відповідальний за Росію, Україну, Молдову і Білорусь. Нині директор з прав людини та громадянських свобод The McCain Institute та послом США в Україні з 2006 по 2009 рік. William B. Taylor, Jr.

Основний акцент розмов вівся щодо майбутньої політики Адміністрації Трампа щодо України і тут є позитивні сигнали. Республіканці та демократи фактично виступають єдиним фронтом вимагаючи не скасовуати санкції з Росії. Для цього навіть реєструють в Конгресі спільний законопроект.

“Як я і сподівався, “яструби” республіканського табору поступово роблять свою справу і не дають ситуації вийти з під контролю. Фактично основний кістяк Адміністрації Трампа займає “правильну” позицію. Останні твіти Трампа, щодо Криму та Росії тому яскраве підтвердження”, – написав Ігор Гузь.

“Як казав класик : “Лупаймо сю скалу!” і нам все вдасться”, – резюмував народний обранець.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*