Ремонт ФАПу, відсутність маршрутного перевезення та вуличного освітлення: що турбує жителів Пульмівської сільської ради

15.12.2017 / Новини

Під час чергового виїзного прийому, що відбувся 12 грудня на території Пульмівської сільської ради, голова Шацької райдержадміністрації Василь Голядинець мав змогу поспілкуватись із сільськими жителями, вислухати їх звернення і пропозиції та допомогти у вирішенні тих, чи інших проблем місцевої громади.

Керівник району спільно з сільським головою Русланом Кушніром оглянули об’єкти соціальної сфери, освітньо-культурні та медичні заклади, – інформує сайт райдержадміністрації.

У селі Залісся громадяни скаржилися на невисокі пенсії та низькі доплати до них, відсутність вуличного освітлення села та забезпечення електрифікацією нового житлового масиву, а зокрема вулиці Молодіжної. Чимало було звернень з особистих питань.

Жителі села Вільшанка занепокоєні тим, що переробні підприємства з 1 січня 2018 року більше не зможуть купувати молоко ІІ-го сорту, яке збирали у домогосподарствах, а це – їх основний заробіток. Також вони порушили питання про відсутність маршрутного перевезення.

Фельдшер місцевого ФАПу Оксана Цірута звернулася до голови райдержадміністрації з проханням виділити кошти на ремонт приміщення, в якому знаходиться ФАП.

У селі Пульмо Василь Голядинець оглянув котельню будинку культури, де того ж дня почав функціонувати котел. Сільський голова провів реконструкцію системи опалення, яка обігріватиме кабінети сільської ради та бібліотеки.

Під час спілкування з директором, вчителями та дітьми навчального закладу голова райдержадміністрації поцікавився щодо підготовки та відзначення новорічних свят.

Працівники місцевого ФАПу озвучили проблему електропостачання, повну відсутність ремонту, оснащення та обладнання кабінетів першої невідкладної допомоги.В цілому, очільник району надав рекомендації та поради по вирішенню питань, які порушувались місцевими жителями.

Окрім того, він пропонував не втрачати час та об’єднуватись в одну велику громаду: «Об’єднана територіальна громада – це створення єдиної громади, нової перспективи для нашої держави загалом.

Цей крок дасть можливість посилити місцеве самоврядування і провести великі системні зміни. При цьому відчутно покращиться якість життя у кожному населенному пункті» – додав на завершення голова райдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*