Прикордонники пострілами затримали любомльчан-контрабандистів (фото, відео)

20.11.2016 / Новини

В рамках реалізації оперативної інформації про спробу однієї із злочинних груп незаконно переправити цигарки через державний кордон прикордонники Луцького загону затримали 7 осіб, що несли до Західного Бугу цигарки та човен.

Про це інформують у прес-центрі Держприкордонслужби.

Так, вчора на ділянці відділу «Рівне» прикордонний наряд влаштував засідку на ймовірному напрямку руху порушників кордону. Близько 21-ї години помітили пересування групи осіб з пакунками та човном, які перетнули контрольно-слідову смугу та продовжили рух в бік держрубежу.

Прикордонники діяли рішуче, аби в умовах обмеженої видимості затримати всю групу. Один з правопорушників під час затримання попри попередження  про вимогу залишатись на місці та не рухатись, тримаючи руки за головою, кинувся тікати.

Для затримання порушника прикордонний наряд застосував пристрій для відстрілу гумовими кулями, в результаті чого втікач отримав поверхове пошкодження лівої ноги.

Затриманими виявились місцеві мешканці села Рівне Любомльського району Волині. Щодо них складено адміністративні документи про порушення прикордонного режиму, спробу незаконного перетинання державного кордону та злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду.

Міру покарання вирішить районний суд, а 8 тисяч пачок сигарет буде передано фіскальним органам.

2 Коментарів Прикордонники пострілами затримали любомльчан-контрабандистів (фото, відео)

  1. А самі прикордонники вагонами переправляють через кордон тому що як вони гуляють і в яких ресторанах сидять вони за свою зарплату такого не позволилиб

    • Анна, паршивых овец во всех структурах хватает!! Молодцы ребята, даже отдельные случаи задержания уже “+”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*