Заслужений енергетик Любомльщини завершив директорську кар’єру

04.07.2016 / Новини

30 червня директор Любомльської філії “Волиньобленерго” Володимир Остапюк після багатьох років самовідданої праці пішов на заслужений відпочинок.

Про це інформує прес-служба “Волиньобленерго”.

Із травня, коли стартує оздоровчий сезон, у директора Любомльської філії починалася особливо «гаряча пора». З напливом відпочивальників у кілька разів збільшувалося навантаження на електромережі.

«Як правило, з травня до вересня Володимир Остапюк ніколи не мав відпусток. Ішов на відпочинок після завершення цього періоду і оздоровлявся за межами рідного району», – каже Анатолій Бурін, почесний президент Приватного акцірнерного товариства «Волиньобленерго». Тож невипадково улюблене хобі у Володимира Остапюка – зимова риболовля. Сподіваємося, тепер він матиме вдосталь часу для приємного відпочинку.

Володимир Євстафійович прийшов на посадк, не маючи забезпечених баз для персоналу. У Любомльському районі було лише одне невеличке приміщення так званого лінійного посту. Хоч будівництво приміщень вели підрядним способом, проте без допомоги персоналу і керівництва його довести було б неможливо. Не вистачало навіть будівельних матеріалів.

Любомльську філію будували за індивідуальним проектом, але роботи розпочалися під час розвалу Союзу, тому базу споруджували майже десять років. Проте вдалося своїми силами збудувати.

До слова, у червні 1997 року Старовижівський і Любомльський райони сильно постраждали від потужного стихійного лиха. Від міністерства надзвичайних ситуацій був термін до 10 липня залагодити проблеми з електропостачанням. Директори філій спрацювали чітко й оперативно, попри масштабність наслідків буревію.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*