Депутати Любомльської райради прийняли бюджет, навіть не обговоривши його

22.12.2016 / Новини

Обранці громади Любомльщини у четвер, 22-го грудня, на тринадцятій черговій сесії Любомльської райради прийняли бюджет району на 2017 рік. Проте обговорювати його та вносити свої корективи вони не захотіли.

Причиною такого стало те, що питання про районний бюджет було вже наприкінці сесії, депутати втомились від кількагодинної роботи. Окрім того, між депутатами була усна домовленість чітко розглянути бюджет на засіданні наступної сесії та вносити зміни до бюджету.

Як зазначила начальник управління фінансів Любомльської РДА Оксана Самойліч, бюджет району на 2017 рік розглядали депутати на бюджетній комісії та колегії. Цікаво, що прийняти рішення депутати повинні були до 25-го грудня.

Єдиною особою, хто наполягав розглядати бюджет – це начальник фінуправління Оксана Самойліч. Проте депутати обрати кращий спосіб: проголосувати за те, що є.

“Цифри управління фінансів отримало сьогодні лишень о 10 годині ранку. Ми працювали над бюджетом, тому попрошу послухати роз’яснення кожної суми. Адже ми необмежені у часі. Попрацюємо 2-3 години і приймемо бюджет. Я все докладно поясню, щоб краще зрозуміти що й до чого”, – зазначила Оксана Самойліч.

Спочатку були пропозиції перенести розгляд цього питання на п’ятницю, 23-е грудня. Але більшість не підтримали цього, оскільки ніхто не виявив бажання приїжджати ще раз до районного центру.

Пропозицію йти перепочити не підтримали. Але коротка перерва відбулась за пропозицією Миколи Сушика, голови районної ради.

Та все-таки після недовгої перерви підтримали проект рішення районного бюджету на наступний рік, лише один депутат утримався. Проте обговорення кожної суми витрат та доходів району не було.

1 Коментар Депутати Любомльської райради прийняли бюджет, навіть не обговоривши його

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*