Працівники Шацької райдержадміністрації та районної ради садили ліс

03.04.2017 / Новини

31-го березня працівники апарату і структурних підрозділів Шацької райдержадміністрації та Шацької районної ради долучилися до акції «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Директор Шацького національного природного парку Володимир Захарко разом з представниками лісової галузі провели інструктаж з висадки саджанців, – інформує сайт Шацької райдержадміністрації.

На чолі з головою райдержадміністрації Василем Голядинцем та головою районної ради Сергієм Карпуком всього на території національного парку посадили берізки та сосонки площею до 1 га.

По завершенню роботи керівники району подякували організаторам заходу, адже з ініціативи голови райдержадміністрації із-за підтримки директора Шацького Національного парку  була організована акція, в якій всі взяли участь.

«Нинішня акція – це відновлення зеленого масиву і продовження життя. Ми повинні думати про сьогоднішнє і майбутнє наступного покоління. У нас дуже приємні склались враження від проведення цієї благородної справи. Враховуючи, що ми живемо в озерному краю, тому необхідно, щоб було багато лісу, тим більше молодого. Тому, вважаю, що таких корисних акцій в районі порібно провидити частіше» – підсумував голова райдержадміністрації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*