Черги на “Ягодині” та облаштування держкордону по Західному Бугу: про що говорили на зустрічі з Погуляйком

30.08.2020 / Новини

В Шацьку відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка.

Зустріч з очільником області відбулася в актовому залі Шацького лісового фахового коледжу ім.В.В.Сулька, у якій взяли участь керівництво Шацького та Любомльського районів. Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

У заході також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Троханенко, керівники обласних департаментів, управлінь, структурних підрозділів облдержадміністрації, начальники установ, відділів, організацій, структурних підрозділів райдержадміністрації та окремі представники органів місцевого самоврядування Любомльського району.

Любомльський район представляв голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук.

Мета зустрічі – обговорення проблемних питань, які потребують посиленої уваги найближчим часом та напрацювання шляхів їх вирішення.

Під час виступу голова районної державної адміністрації Ігор Оксенчук озвучив питання щодо активізації робіт у напрямку освоєння коштів по реалізації проєкту, що фінансується за кошти Державного Фонду регіонального розвитку «Нове будівництво школи на 600 місць в смт. Головне» в рамках програми «Велике будівництво».

Порушив Ігор Володимирович і питання про припинення з 1 вересня 2019 року постачання скрапленого газу для побутових потреб населення Любомльського і Шацького районів, відсутність газової аварійної служби щодо технічного обслуговування та ремонту газобалонних установок, чим займалась Любомльська дільниця скрапленого газу ДП «Івано-Франківськ-Пропан».

Орім того, керівник району, звернувся з проханням щодо вирішення питань щодо виникнення періодичних черг на українсько-польському кордоні «Ягодин» та передбачення коштів у Державному бюджеті України на виконання Державної цільової правоохоронної програми облаштування державного кордону на 2020-2030 роки в частині берегоукріплення річки «Західний Буг».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*