Перспективи діяльності медзакладів у прикордонних селах Рівненської ОТГ (ФОТО)

16.11.2019 / Новини

15-го листопада Рівненську громаду відвідали представники КНП «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Волинської обласної ради.

По це повідомляють на сайті Рівненської ОТГ.

Головний фельдшер Людмила Данилюк, юрисконсульт Наталія Савенюк та фельдшер Руслан Похила спільно із сільським головою Володимиром Крижуком, заступником Оленою Пасаман і в.о. старости Гущанського старостинського округу Олексієм Нестеруком оглянули кабінет та умови перебування відділення екстреної медичної допомоги в с.Гуща. Вивчалось питання щодо доцільності перебування цього відділення на території Рівненської громади взагалі,  так як воно функціонує в приміщенні, шо знаходиться в стадії ремонту.

Розглядались різні варіанти щодо надання приміщення з метою збереження пункту екстреної медичної допомоги на території громади.

Присутні відвідали Забузьку амбулаторію ЗПСМ та розглянули можливість переведення пункту екстреної медичної допомоги в її кабінети, що забезпечить належне функціонування та покращить доступність до віддалених населених пунктів громади. Збереження наявного пункту екстреної медичної допомоги в громаді забезпечить своєчасну медичну допомогу  її населенню.

Далі представники громади побували у окремих закладах культури та освіти, в яких проводяться ремонтні роботи. Було намічено ряд заходів, які планується провести з метою продовження реконструкції та інших робіт в приміщеннях соціальної сфери громади.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*