У Рівненській громаді представили команду  «За майбутнє». ФОТО

21.08.2020 / Новини

Форум за участю прихильників політичної партії “За майбутнє” відбувся на теренах Рівненської об’єднаної територіальної громади 21 серпня.

“Ми даємо старт виборчій кампанії у громадах і найперше – у Рівненській ОТГ. Вона — одна з найуспішніших, найбагатших громад округу № 19. Рік тому у Верховній Раді об’єдналось кілька десятків парламентарів у команду “За майбутнє”, зокрема, і волиняни. Ми як ніхто знаємо проблематику у своєму регіоні й вже маємо сценарій для вирішення багатьох проблем”, – розповів нардеп Ігор Гузь, який першим виступив на заході.

Авторитетно про свої наміри заявив і голова Рівненської громади Володимир Крижук. Він підтримує команду парламентаря і на місцевих виборах восени знову балотуватиметься на обійману посаду від партії “За майбутнє”. Разом із ним до рад різних рівнів свої кандидатури висуватимуть люди, які вміють творити зміни, розвивати населені пункти, реалізовувати різноманітні проекти на благо місцевих жителів.

“Дякую, що ви зі мною, і дякую тим людям, які мене підтримують, бо ми йдемо в майбутнє і за майбутнє й обираємо його разом. Ми 6 років з Ігорем Гузем працюємо пліч-о-пліч. Дуже багато вже зробили, і, я сподіваюсь, ще більше зробимо», – зауважив Володимир Крижук.

Він розповів, що, ставши головою громади, більше року з командою працювали над дорогами і вуличним освітленням:

“Нам вдалось від самого початку, у 2017 році, коли створилася громада, спільно з обласною радою та митницею відремонтувати 17 кілометрів дороги до Забужжя. Ми зробили багато комунальних доріг, більше, як на 13 мільйонів гривень проклали дорожнього покриття у тих селах, де люди вже не вірили, що побачать ще колись  асфальт. Щодо освітлення, то всі 17 сіл, які входять в нашу ОТГ повністю освітлені”.

Зі слів Володимира Крижука, попри різні перипетії, їм вдалось зберегти і розвинути об’єкти соціальної сфери, які діяли у селах. Окрім цього, Рівненська ОТГ напрацювала стратегією розвитку на 2020-2027 р., відкрила ЦНАП, нещодавно запрацював поліцейський офіцер громади та діє 3 пожежні охорони.

“Ми велику увагу приділяємо медицині і, попри реформу “первинки”, не закрили жодного ФАПу з 13, які діяли в селах нашої ОТГ до об’єднання. Але усього цього не було б, якби ми тоді не прийняли важливе для нас рішення – об’єднатися у громаду і спільно однією командою працювати над її розвитком. Тому я хочу представити наших людей, з якими, сподіваюся, втілюватимемо наші ідеї і наші плани плани”, – сказав голова.

Тож, до команди кандидатів у депутати від партії “За майбутнє” до Рівненської ради громади увійшли:

  • Тимощук Юрій — спеціаліст юридичного відділу сільради
  • Кондратюк Наталія — секретар сільради
  • Даниш Наталія — начальник відділу освіти Рівненської сільської ради
  • Мартинюк Микола — місцевий електрик
  • Хвас Станіслав — лісничий Прибузького лісництва
  • Хомік Сергій — директор гімназії у селі Гороховище
  • Хомік Володимир — директор будинку культури села Забужжя
  • Гурко Володимир — підприємець
  • Богачевський Володимир — староста села Полапи
  • Бонк Галина — завідувач ФАПом села Сокіл
  • Козачук Микола — в. о. старости села Столинські Смоляри
  • Піддубенець Анатолій — працівник Полапівського МПО
  • Молодцов Дмитро — активний житель громади
  • Залевська Світлана — працівниця ЦНАПу
  • Пех Микола — активний житель громади
  • Хомич Микола — активний житель громади
  • Морозюк Дмитро — учитель школи в Гущі

“Упевнений, що з 25 жовтня ці люди з кандидатів перейдуть у статус депутатів і вже разом будемо вести нашу ОТГ до світлого і хорошого майбутнього”, – наголосив Володимир Крижук.

“Ми давно разом і на отаких дружніх стосунках формується справді сильна команда. Маючи великий кредит довіри, ми свого часу прийшли і змогли зробити багато чого хорошого про що колись тільки мріяли. Тому ви розумієте, чого я ще тут – бо мрій ще багато”, – зауважила Наталія Даниш.

Своєю чергою, заступниця голови Олена Пасаман висловила свою підтримку Володимиру Крижуку та команді кандидатів у депутати від партії “За майбутнє”:

“Наш план соціально-економічного розвитку вже практично виконаний, тому ми будемо працювати згідно прийнятої стратегії. Це високий показник вашої і нашої спільної роботи”.

А роботи попереду ще багато, наголосив народний депутат Ігор Гузь. Зокрема, команда депутатів, які після виборів 25 жовтня зайдуть у місцеві ради, має чітко визначену програму дій. Так, у прикордонних районах, обранці працюватимуть над збільшенням митних платежів, дорожнім будівництвом і залученням інвестицій.

“За Майбутнє” – це люди, які будуть далі відстоювати децентралізацію. Треба нарешті розблокувати історію з колгоспними лісами. Я тільки уявляю, що буде через 5 років, який буде прогрес.

Наші стосунки з Володимиром Крижуком дуже демократичні. Він – справжній господар громади. Мені за честь, що нашу команду в ОТГ представляє саме він. Ми йдемо на вибори, щоб не бути в опозиції, а бути владою, яка впливатиме на рішення і розвиватиме громади”, – наголосив народний депутат.

Фото з форуму:

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*