Одразу сім сіл Любомльщини відзначили свої свята (ФОТОТЕКА)

14.07.2019 / Новини

Щойно завершися Петрівський піст, як теренами району знову масово почало крокувати чудове свято — День села. У п’ятницю, 12 липня святкування відбулися одразу у семи селах: Сильному, Мшанці, Лисняках, Римачах, Почапах, Куснищах, Гупалах.

Тамтешні громади привітали представники влади, духовенства, депутати різних рівнів. За традицією, окремих місцевих жителів відзначили у найрізноманітніших номінаціях.

До святкувань долучилися й представники команди народного депутата Ігоря Гузя. Його помічники Андрій Бокоч та Ігор Торба передали вітання від нардепа та подяки місцевим активістам: у Сильному — Валерію Данилюку, у Почапах — Петрові Здроку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Невід’ємним атрибутом святкувань стали різноманітні виставки та виступи учасників художньої самодіяльності. Їхній дзвінкоголосий спів, іскрометні танці, чуттєве декламування поезії, гумористичні сценки, дарували глядачам гарний настрій, а ті у свою чергу дякували аматорам сцени щирими оплесками.

В окремих селах для дітвори працювали атракціони, до того ж всі охочі могли пригоститися смаколиками. Ввечері святкові програм завершилися дискотеками.

Святкування у Киснищах.

А так відзначали День села у Почапах.

Таким було свято у Римачах.

У Римачах у цей день також відбувся футбольний турнір пам’яті героя АТО Сергія Киричука.

Ось так гуляли в Лисняках.

У Сильному було багатолюдно на концерті.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*