У Римачах відбувся футбольний турнір пам’яті героя АТО Сергія Киричука (ФОТО)

13.07.2019 / Новини, Спорт

Такі змагання у цьому селі проводяться щороку на знак вшанування пам’яті учасника АТО уродженця і жителя Римачів Сергія Киричука, який загинув влітку 2014 року.

Відтак, на стадіоні біля місцевої школи, в якій він навчався між юнацькими футбольними командами вирує боротьба за звання переможця.

Нинішній турнір зібрав чотири спортивні колективи, які представляли чотири ОТГ Любомльщини. Команди змагалися за коловою системою, граючи на великому полі два тайми по 20 хвилин.

Боротьба велася у такій послідовності і з наступними результатами:

  • Рівненська ОТГ — Вишнівська ОТГ 1:1
  • Головненська ОТГ — Любомльська ОТГ 1:6
  • Головненська ОТГ — Вишнівська ОТГ 0:7
  • Рівненська ОТГ — Любомльська ОТГ 0:6
  • Головненська ОТГ — Рівненська ОТГ 0:3
  • Любомльська ОТГ — Вишнівська ОТГ 3:1.

У підсумку четверте місце посіли спортсмени Головненської ОТГ, третєРівненської, другеВишніської, а переможцем стала команда Любомльської ОТГ.

                        Команда Любомльської ОТГ – переможець турніру

Кращими гравцями у кожній з команд було визнано: у Любомльській — Володимир Хомічук, у Головненьській — Олександр Боярчук, у Рівненській — Андрій Гірук, у Вишнівській — Назар Симчук, який водночас був визнаний кращим гравцем турніру.

Найкращим бомбардиром змагань став Дмитро Склянчук (Любомльська ОТГ).

                              Назар Симчук (Вишнівська ОТГ) – кращий гравець турніру

Також подяками Вишнівської ОТГ були відзначені тренери, які готували юнаків до виступу: Іван Чоботан (Гущанський ліцей Рівненської ОТГ), Володимир Литвинюк (Головненський ліцей), Сергій Король та Іван Самолюк (Римачівський НВК Вишнівської ОТГ), Сергій Максимук  (Куснищанський ЗЗСО Любомльської ОТГ).

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*