У Римачах та Бережцях провели заходи, приурочені подіям 22 січня 1919 року

23.01.2020 / Новини

З нагоди Дня Собороності України у Бережецькому НВК було проведено святкову лінійку, під час якої учні 8-го класу ознайомили всіх присутніх із подіями 1919 року.

“Цікавою і захоплюючою для школярів була інформація про події, які передували Акту Злуки”, – йдеться в дописі на сторінці Комунальної установи “Методичний центр” Вишнівської сільської ради.

Іванна Ушарук, вчитель історії, організувала перегляд добірки фото- та відео-матеріалів, присвячених подіям 22 січня 1919 року.

Учні початкових класів під наставництвом класоводів та членів шкільної ради долучилися до акції «Живий ланцюг єдності», що став своєрідним символом духовної єдності та свободи українського народу. Заходи до Дня Соборності України пройшли під гаслом: «Україна понад усе!».

“Кожен із нас повинен усвідомити, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки”, – зазначають в повідомленні.

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у Римачівському НВК були проведені тематичні заходи з переглядом мультимедійних презентацій:

  • Виставка малюнків «З Днем Соборності»
  • Виховна бесіда «Свято Дня Соборності України»
  • Виховна година «День Соборн6ості України»
  • Виховний захід «Соборна Україна.Від діда – прадіда»
  • Літературна хвилинка «Соборна Україна» ,як провела бібліотекар с. Римачі Бісюк Л.В.
  • Історичний квест до Дня Соборності України
  • Урочиста лінійка «Соборність України»

Учнівське самоврядування випустило стіннівку до Дня Соборності й Свободи.

“Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки”, – зазначають на сторінці освітнього закладу в соцмережах.

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*