Нардеп закликав “жорсткішими” методами боротися за госпітальні округи

02.03.2017 / Новини

В роботі 14-ї сесії депутатів Володимир-Волинської міської ради, котра відбулася 1-го березня, участь взяв народний депутат України Ігор Гузь.

Політик коротко окреслив плани на 2017-й рік та закликав місцевих обранців долучитися. Також нардеп відповів на запитання депутатів міської ради, – пише видання “БУГ”.

Свою промову народний обранець розпочав з того, що розповів про ситуацію зі створенням на базі Володимир-Волинського ТМО госпітального округу. Зокрема Гузь наголосив, що губернатор Волині подав пропозицію восьми госпітальних округів. Нардеп запевнив, що буде боротися за госпітальний округ до кінця.

“Я знаю, що міська рада і міськвиконком діють законними методами, але я буду жорсткішими методами. І Вас також буду закликати: в тому числі і перекриття доріг, пікетування, наметове містечко. Володимир по всіх показниках заслуговує на цю позицію. Більше того, я Вам скажу, що Володимир Гунчик (голова Волинської ОДА – ред.) в приватних розмовах каже: “Я Гузю, в його виборчий округ, два госпітальні округи не дам!” Це не мені госпітальні округи, а для жителів Володимира-Волинського і району і ще для Локачинського,” – заявив Ігор Гузь з трибуни Володимир-Волинської міської ради.

Також політик озвучив, що його фонд “Прибужжя” заручилося підтримкою великобританців і під час наступного чергового конкурсу малих ініціатив оберуть 10-ть кращих пропозицій для реалізації ( перед цим обирали лише 5-ть). Політик повідомив, що британців до 100 тисяч, які виділяє фонд, додадуть ще власних 100 тисяч – це й дало змогу збільшити кількість проектів для реалізації.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*