На Любомльщині застілля закінчилося вбивством (фото)

22.07.2016 / Новини

Учора, 21 липня у селі Бережці Любомльського району під час розпиття алкогольних напоїв 41-річна місцева мешканка убила 49-річного мешканця села Будники Любомльського району.

За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження. Про це інформують у прес-службі правоохоронців.

21 липня близько 19:25 до чергової частини Любомльського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевого фельдшера про те, що у селі Бережці констатовано смерть 49-річного жителя села Будники Любомльського району.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група.

Поліцейські з’ясували, що вчора ввечері потерпілий та його кривдниця розпивали алкогольні напої у помешканні своєї знайомої у селі Бережці Любомльського району. Під час суперечки та шарпанини, які раптово виникли між ними на ґрунті особистих неприязних стосунків, жінка нанесла чоловікові численні удари ножем по різних частинах тіла. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень 49-річний чоловік помер. На місце події викликали фельдшера, яка констатувала смерть потерпілого.

Поліцейські детально оглянули місце події та вилучили знаряддя злочину. Зловмисницю затримали і нині вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу до затриманої.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*