Любомльчан та жителів району запрошують до служби за контрактом у ЗСУ

12.11.2017 / Новини

Жителям краю роз’яснюють про переваги служби у Збройних Силах України за контрактом, роздають інформаційні матеріали. Через гучномовець лунають заклики долучатись до оборони держави.

Аби донести населенню про важливість боронити власну державу професійною армією, соціальні гарантії та перспективи у військовій службі на контрактній основі, на центральній площі міста щочетверга та суботи працює рекрутинговий пункт – інформаційно-роз’яснювальний намет Любомльського об’єднаного військового комісаріату.

Про це інформує сайт райдержадміністрації.

– Метою роботи такого пункту є якомога ширше інформувати населення міста і району про необхідність боронити власну державу професійною армією, соціальні гарантії для котрої доволі високі. Понад 30 жителів нашого району служать за контрактом. Та зрештою, військова служба – також робота. При чому – високооплачувана. Зокрема, передбачено хороше грошове забезпечення – заробітна плата від 7 тисяч гривень, а у високомобільних десантних військах та силах спеціальних операцій від 8 тис.грн, соціальні гарантії та можливість отримати житло, – наголосила старший офіцер відділення комплектування Любомльського ОРВК Людмила Головенко.

Варто зауважити, що з районного бюджету кожному жителю Любомльського району, який вступив на військову службу за контрактом, надається одноразова грошова допомога в сумі 5 тис.грн. Також органи місцевого самоврядування виплачують матеріальну допомогу контрактникам.

Любомль – 10 000 гривень

Вишнів – 5 000 гривень

Гуща – 1 700 гривень

Згорани – 1 000 гривень

Запілля – 4 000 гривень

Зачернеччя – 1 000 гривень

Олеськ – 5 000 гривень

Полапи – 1 000 гривень

Рівне – 5 000 гривень

Радехів – 5 000 гривень

Римачі – 5 000 гривень

Штунь – 1 000 гривень

Головне – 5 000 гривень

Хворостів – 2 000 гривень

Підгородне – 3 000 гривень.

Машів та Куснище – виділення коштів приймається окремим рішенням за зверненням громадян вступити на військову службу за контрактом.

До того ж, передбачені додаткові виплати: допомога на оздоровлення, матеріальна допомога; речове забезпечення; вибір місця служби по всій території України; якісна безкоштовна медична допомога у військових шпиталях; час перебування на військовій службі зараховується до страхового стажу, стажу роботи за спеціальністю, а також до стажу державної служби.

Детальніше ознайомитися та отримати інформацію про умови вступу на військову службу за контрактом можна в Любомльському ОРВК за адресою вул. Незалежності, 45, м. Любомль, тел. (03377) 2-41-94, (096) 337-46-73.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*