На Любомльщині – 17 усиновлених дітей

28.09.2018 / Новини

Традиційно, останній день вересня відзначають прекрасне та величне свято День усиновлення. Кожного дня все більше наших громадян відкривають свої серця і двері домівок для дітей, обділених долею.

Усиновлення – це особлива дорога батьківства. Благородна і складна, переповнена емоціями, очікуваннями, тривогами і обов’язково надбаннями – і дитини, і дорослого.

В Україні існує чотири форми сімейного влаштування дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це — усиновлення, опіка (піклування), прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу.

Нині у Любомльському районі зростають 17 усиновлених дітей, 11 дітей виховуються в дитячому будинку сімейного типу, 37 дітей проживають у сім’ях опікунів, піклувальників, 15 дітей підлягає усиновленню, – інформує сайт Любомльської райдержадміністрації.

Голова районної державної адміністрації Олександр Устименко та служба у справах дітей Любомльської районної державної адміністрації вітає з Днем усиновлення всіх, хто причетний до цього свята, – усиновлювачів, опікунів, піклувальників, батьків-вихователів, працівників служби у справах дітей, але найбільше – тих донечок і синів, які знайшли своїх батьків. Адже бути батьками — це один із найважливіших обов’язків, який доводиться виконувати у житті, але водночас цікавий та гідний старань.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *


*